Bedrijfsinformatie

PEETERS plaat- en konstruktiebedrijf te linne, een derde generatie familiebedrijf opgericht in 1935, is een flexibele onderneming dat vooral maatwerk levert. 

De werkzaamheden bestaan hoofdzakelijk uit het vervaardigen van diversen constructieonderdelen in staal, Rvs en aluminium volgens klantspecificatie middels zagen, knippen, ponsen, zetten, walsen, snijden en lassen. De vervaardigde producten o.a. trappen, leuningen, balustrades, staalconstructies en Rvs-producten worden toegepast in de utiliteitsbouw, woningbouw, particuliere bouw en de milieutechniek.

Profiel:
PEETERS is gevestigd in een modern ingerichte bedrijfshal met een vloeroppervlakte van ± 1200 m2 gelegen in Linne, in de omgeving van het Midden-Limburgse Roermond vlakbij belangrijke auto- en waterwegen. Ons bedrijf produceert de meest uiteenlopende constructies uit diverse materialen. Stalen-, roestvaststalen en aluminium producten worden bij ons met de grootste zorg vervaardigd. Hierbij kunnen de constructies indien gevraagd, op locatie worden gemonteerd. Onze onderneming is een uitermate flexibel bedrijf dat alle producten, stuk- of seriewerk, de volle aandacht geeft.


Stalen trap Maasziekenhuis Boxmeer